Diversiteit van Hypnose

Theatershow Hypnoseshow

Hypnoseshows Marketingstunts

Met een ervaring van meer dan 1500 shows en demonstraties in binnen- en buitenland, ben ik de ideale partner om jouw event tot een succes te maken. 
Ook via marketingstunts kan je het grote publiek laten kennismaken met hypnose. Als promo voor een product bv. een automerk, beddenwinkel, …
Maar ook als aandachtstrekker bv in een shoppingcenter kan je me inschakelen.

Meer info kan je vinden op mijn andere website:

www.patrickpickart.com

professioneel spreker keynote speaker patrick pickart wellbeing hypnosis hypnose

KEYNOTE SPEAKER

Regelmatig spreek ik tijdens congressen, masterclasses en op symposia over mijn ervaring met hypnose. Eigenlijk is het mechanisme achter hypnose veel groter. Zo link ik thema’s als doelen bereiken, zelfvertrouwen, pesten, mentaal welzijn, … en andere principes van zelfbeïnvloeding aan het mechanisme hypnose. Via dat principe snijd ik allerlei onderwerpen aan, waardoor je meer over jezelf, jouw gedrag, jouw zelfbeïnvloeding, … te weten komt.

Hypnose in kunst Hypnosecoach

HYPNOART

Meer en meer beginnen artiesten mij te contacteren, maar ook zelf ben ik meer bezig hypnose te gaan integrereren in kunst. Schilderijen maken onder hypnose, ontwerpeninspiratie, modefotoshoots onder Hypnose, Hypnose als thema in fotografie, … het kan allemaal.
Maak zeker ook kennis met mijn HypnoStudio.

hypnostudio patrick pickart hypnose

DE HYPNOSTUDIO HYPNOFOTOGRAFIE

In mijn HypnoMansion heb ik een heuse HypnoStudio. Hier doe ik allerlei fotoshoots met modellen die onder hypnose allerlei poses aannemen en emoties beleven waardoor we unieke foto’s krijgen. Het kan zeker ook buitenshuis. Er kunnen in de hypnostudio ook andere creatieve experimenten rond hypnose plaatsvinden zoals met muziek en soundscapes.

PATRICK PICKART
HYPNOTISEUR d’AVANT-GARDE

professioneel spreker keynote speaker patrick pickart wellbeing hypnosis hypnose

MAsterclasseS CURSUSSEN

Momenteel geef ik nog niet zoveel cursussen over hypnose, ook al is de vraag groot. Je kan me altijd uitnodigen voor een masterclass rond hypnose, zelfhypnose, showhypnose, hypnotherapie en hypnosecoachen. Zo deel ik graag mijn visie alsook mijn ervaringen hierover. Alles is ook afhankelijk van wie het doelpubliek is.

Hypnodesigner Patrick Pickart

Hypnodesigner

Naast het consultancywerk,
ben ik ook graag betrokken
bij het ontwerp van producten die een hypnotische touch moeten krijgen. In mijn HypnoSeum staan honderden objecten als inspiratie. Gezien ik zag dat er geen gezelschapsspel rond hypnose bestond, heb ik die zelf ontworpen samen met speldesigner Jo Pirard. Hier kan je er meer info over vinden.

Wil je het spel Hypnose The Game ook bestellen, dan kan je dat via deze website: www.hypno.design

Hypno consultant hypnose

Hypnoconsultant

Regelmatig word ik gecontacteerd door productiehuizen die advies nodig hebben voor het maken van een TV programma of commercial waar hypnose het thema is. Soms ben ik enkel achter de camera’s actief maar meestal krijg ik ook een rol voor de camera’s.
Ook voor theaterproducties, hypnoseshows, persoonlijk advies ben ik beschikbaar. Elk project wordt individueel bekeken en beoordeeld.

praktijk patrick pickart voor hypnotherapie hypnoseum

HYPNOSEUM

Ben je geïnteresseerd in hypnose of moet je één of ander werkje hierover maken? Eén adres: mijn HypnoSeum. Je vindt er duizenden boeken en andere objecten rond hypnose. Het ligt in het centrum van Merchtem bij Brussel.
Hier vind je o.a. boeken van de 19e eeuw, boeken vanuit de hele wereld zoals Japan, Rusland, Israêl, Ijsland, Thailand, Italië, ..

Contacteer me gerust indien je er een bezoekje wilt brengen. 

 

Groeien Logo
Groeien Logo