Groeien Logo
Groeien Logo

WiE BEN IK…

Van basisopleiding ben ik ingenieur, en door mijn vroeger werk ben ik in Zweden in contact gekomen met de fantastische wereld van het coachen. Ik zag direct heel wat raakvlakken met mijn achtergrond als hypnotherapeut. Zo ben ik sinds 2013 mij volledig op het coachen alsook team coachen gaan leggen. Ondertussen heb ik ook een Master in NLP, waardoor ik een hele resem tools ter beschikking heb om mensen en teams te helpen doelen te bereiken. Maar ik ben ook geen tovenaar en moet mij dus continu bijscholen om mijn kennis en tools uit te breiden zodat ik zoveel mogelijk mensen op een creatieve manier kan vooruit helpen. Je gaat wellicht ook merken dat ik niet doorsnee denk, praat en handel.
Laat het gewoon op je afkomen.

Elke dag leer ik bij waardoor ik anderen kan blijven inspireren…

Ondertussen ben ik ook eigenaar van de HypnoMansion. Een unieke plaats in Europa waar je alles over hypnose kan ontdekken. Je hebt er een HypnoStudio voor allerlei creatieve projecten rond fotografie en muziek, een HypnoSeum met duizenden boeken en andere hypnose-objecten. En natuurlijk is er ook mijn praktijk waar ik het beste van mensen naar boven tracht te halen. Mocht je daar nood aan hebben kan je hier alvast meer info vinden. 

hypnotiseur patrick pickart wamste week3

Mijn Missie

Mijn levensmissie is om hypnose als een normaal, alledaags en psychologisch fenomeen bekend te maken aan het grote publiek. 

Dat doe ik via allerlei kanalen zoals lezingen, demonstraties, kunstprojecten, begeleiden van schoolwerkjes, workshops, trainingen, enz …

Mijn opzet is om mensen zo met hypnose vertrouwd te maken dat het door onze maatschappij algemeen aanvaard wordt.

Staf Coppens Hypnotherapie
TV EN RADIO REFERENTIES
België
The Big Live (Jim TV), Café Corsari (VRT1), Tomtesterom (VRT1) , Lichaam van Coppens (VTM), Tournée General (Ring TV), Radio QMusic, MLF (Toreador), Jonas & Van Geel (VTM), Belgium’s Got Talent (VTM), Tabula Rasa (VRT1), TMF, De Zoete Inval (Radio 2), Bruzz radio, Visite (Stories TV), Gunk TV, WTV Nieuws, Les Heros du Gazon (RTBF), The Battle (VTM), Bij De Backer (Plus TV), Zonde van de Zendtijd (Canvas), De Ochtendshow (MNM), Vanity Plates (VTM), Generation M (MNM), Iedereen Beroemd (VRT1), De Mol (Play 4), Living Plus (TV Plus), Waarheid, Durven of Doen (VTM), NRJ Get Up (NRJ Radio), De Klaptafel (Brents TV), Florian vous donne la parole (Radio Tipik/RTBF), De Weekend Club (Radio Mol), Het Verboden Woord (Radio QMusic)

Nederland:
BZT Show (NPO3), StukTV (YouTube), De Gouden Kooi (Tien TV), Try Before You Die (BNN), Fobiac (Veronica), Man Bijt Hond (NCRV), Streetlab – Niet Te Geloven (NPO3), Summertime – The Bucket List (Veronica) – Holland Got Talent (RTL4)

Frankrijk:
Guillaume Pley 2.0 (NRJ) 

 

The HypnoMansion

In mijn Hypnomansion heb ik mijn praktijk, een Hypnostudio alsook mijn Hypnoseum. Naargelang jouw keuzes en behoeftes, kunnen we allerlei richtingen uit om op een boeiende en creatieve manier je brein in veranderingmodus te brengen en je zo te leren focussen op jouw doel. 

Maak nu je afspraak bij de meest gepassionneerde hypnosecoach van de Lage Landen…

Wil je je laten begeleiden op een unieke en speelse manier, maak dan snel je afspraak. In gemiddeld 1 tot 3 sessies (te bespreken) help ik jou richting je doel te werken. 

 

praktijk patrick pickart voor hypnotherapie
Hypnomobile
praktijk patrick pickart voor hypnotherapie hypnoseum

BEKIJK ZEKER het aanbod van Trajecten

In de rubriek trajecten kan je ontdekken op welk niveau ik jou of een team op een vernieuwende manier kan helpen veranderen.