BEDRIJFSEVENTS & TEAM BUILDINGS

Vele bedrijven zoeken allerlei events om hun teams anders te laten werken; creativiteit te stimuleren naar vernieuwende doelen, ontwerpen en oplossingen; beter te leren communiceren; anders te leren kijken naar zichzelf en hun omgeving.
Creative Coaching for Creative Teams is een unieke formule waarbij leren, anders denken, anders oordelen, anders communiceren, … centraal staan. Zou het niet fijn zijn als we allemaal dat spontane kind in ons terug eens mochten loslaten? Dit allemaal gaat gepaard met ludieke teamoefeningen, een tikkeltje magie, een vleugje hypnose en dit alles overgoten met een saus van fun en respect. Uit onze comfortzone mogen komen, is veelal een geschenk.

professioneel spreker keynote speaker patrick pickart wellbeing hypnosis hypnose
Zelfvertrouwen Patrick Pickart

HET KIND in ons

Als je kijkt naar kinderen dan zien we dikwijls puurheid, spontaneïteit, openheid, oprechtheid, …. Vele eigenschappen die we dikwijls verleren naarmate we ouder worden. Volwassenen grijpen al gemakkelijk naar alcohol (en soms drugs) om weer eens te mogen loslaten en het spontane kind in zich naar boven te halen. Het kind dat meestal ook meer durft. Zou het niet fijn zijn als we dat ook zonder chemie zouden kunnen? 

Teamevents teamsessies

TOGETHERNESS

Samenhorigheid, goed communiceren, elkaar kunnen verdragen en aanvaarden, … zijn in vele bedrijven blijvende pijnpunten. Wat als we eens anders leren denken, voelen en doen. Eens anders leren kijken naar situaties? 
Of willen we liever in een bedrijf zitten waar iedereen een clone is van de anderen.

Groeien Logo
Fun met Patrick Pickart

FUN

Nemen we niet sneller dingen op als alles in een context van fun en ontspanning gaat? Een open mind leren creëren voor positiviteit, leergierigheid, verandering, creativiteit, diversiteit, … Een fijne manier om ons eigen potentieel te ontwikkelen.

Mind and body in balance

IK HELP BIJ:

 

Actieplannen opstellen; Productpresentaties; Groepscreativiteit stimuleren; Samenhorigheid stimuleren; Mentaal uitje; Ontstressen/leren ontspannen; Onszelf te beïnvloeden en veranderen; Zomaar; …